blaasontsteking, D-manosse, urineweginfectie

Blaasontsteking is verschrikkelijk pijnlijk. D-Mannose is een natuurlijk middel die voorkomt dat blaasontsteking en/of urineweginfecties krijgt. Wanneer je de eerste verschijnselen van blaasontsteking en/of urineweginfecties voelt start je met het innemen.

Mannose is een suiker die niet gemakkelijk in glycogeen wordt omgezet. Dit zorgt ervoor dat je bloedsiukerspiegel niet wordt ontregeld.
Wanneer je D-Mannose inneemt verlaat het binnen 30 tot 60 minuten  via de urine het lichaam.

Wanneer je een beginnende blaasontstekig hebt zitten er bacterie in je blaas en/of urineweg. De D-Mannose zorgt ervoor dat de bacterien aan zich hechten en via de urine het lichaam verlaten. Doordat de bacterien niet  de gelegenheid krijgen zich te vermenigvuldigen zal de blaasontsteking niet doorzetten. 

Waarom geen antibiotica voor mijn blaasontsteking

Wanneer je antibiotica inneemt is het schieten met hagel. Antibiotica is een bacterie doder. Hij dood niet alleen de bacterie waar hij voor wordt ingezet maar alle bacterieen. Dit zorgt ervoor wanneer je antibiotica gebruikt de goede bacterien ook worden gedood. In tegenstelling tot antibiotica die de bacterieen doden zullen bij de D-Mannose de boosdoender zich aan de mannose hechten en via de urine het lichaam verlaten.

Mocht na 24 uur de blaasontsteking niet verbeteren dan kan het zijn dat het niet de E. coli bacterie is maar een andere bacterie en zal je dit toch met antibiotica moeten aanpakken.