Body Lifestyle

body Lifestyle training In Balans Zijn

Overgewicht | Vermoeid zijn | Stress | Depressief | Darmproblemen | Huiduitslag | Schildklier problemen | Emotionele disbalans | Auto-immuunziekte | Chronische klachten | Slaapproblemen | Ziekte herstel | Hartkloppingen | Haaruitval | Trillen |

Dit is een greep uit een rij van klachten waar vele mee te maken hebben. Wanneer het je hindert in je dagelijkse leven kun je ervoor kiezen om daar verandering in aan te brengen. Vele hebben namelijk niet door dat het niet nodig is je zo te voelen maar nemen het voor lief omdat ze gewent zijn om lichamelijke klachten te hebben?

Neem er geen genoegen mee. Veel lichamelijke klachten zijn mogelijk te verbeteren en/of op te lossen. Je hebt het zelf in de hand of je jouw chronisch klachten wilt aan pakken, verbeteren en/of oplossen. Niks doen veranderd niks! Wil jij je beter in je vel gaan voelen? Dan is dat mogelijk!

Body Lifestyle aanpassen

Je Body Lifestyle aanpassen klinkt heel ingewikkeld maar dat valt mee wanneer je de aanpassingen in stapjes doet en onder begeleiding.
De belangrijkste stap is dat je er echt voor gaat. De Body Lifestyle is een leefstijl die bij jou past, waarmee op jou eigen tempo veranderingen in je leefstijl aan gebracht worden. Veranderingen in je Voeeding, drinken, bewegen, slapen en denken. Je zult geen honger ondervinden en je fitter en blijer gaan voelen.

Op een heel klein percentage mensen na is het hoogstwaarschijnlijk dat er in jouw dagelijkse lifestyle patroon verbeteringen zijn toe te passen. Dit kan het drinken van water zijn, beweging of het schrappen van bepaalde producten uit je voedingspatroon.
Elk persoon is uniek en heeft andere klachten en wensen waardoor het aanpassen van je lifestyle persoonlijk is. De belangrijkste stap is er voor te gaan.

Honger hebben

Om je aangepaste Lifestyle vol te kunnen houden mag je geen honger of continu trek hebben. Wanneer je honger of trek hebt ga je zoeken en dan is het haast onmogelijk om op wilskracht je nieuwe Lifestyle de rest van je leven vol te houden.
Gelukkig hoef je bij je nieuwe Lifestyle niet voor altijd je wijntje of taartje vaarwel te zeggen. Het gaat om verhoudingen en overdaad.

Voeding is je medicijn

voeding als je medicijn, hippocrates

De uitspraak van Hippocrates
“Voeding is je Medicijn”,
zou het eerste moeten zijn waar iedereen naar zou moeten kijken als je klachten hebt en/of je niet lekker in je vel zit.

Het lichaam functioneert namelijk op  voedingstoffen die wij het geven.

Wat het lichaam nodig heeft zijn langzame koolhydraten, de juiste eiwitten en vetten als brandstof nodig.
Met deze brandstof kan het lichaam functioneren hoe wij dat graag zouden willen.

Het tegenovergestelde is ook waar. Eten we langdurig te veel snelle koolhydraten (brood, pasta, suiker, snoep, chips, bier, wijn en sterke drank) zal ons lichaam daarop reageren. Dat je lichaam op den duur  daar een reactie op gaat geven is te verwachten.

Iedereen snapt en vindt normaal dat je in een auto die op diesel rijdt geen benzine gooit. Wanneer je dat wel doet weet je van tevoren dat hij niet meer functioneert. Dit is met het lichaam ook zo. Wanneer je dagelijks suiker, snoep, chips, bier, frisdrank, sapjes, wijn en/of sterke drank eet of drinkt kun je ervan uit gaan dat op den duur dit klachten gaat geven.

Ons lichaam is een geweldig instrument en kan de uitspattingen die we doen beste verwerken wanneer de balans daarin maar goed is.

Goed slapen en uitgerust wakker worden

slapen

Slapen is het belangrijkste voor een gezond lichaam. Veel mensen staan totaal niet stil bij wat slaap betekend.

Tijdens je slaap herstelt je lichaam zich. Tegenovergestelde kun je je ook voorstellen. Wanneer je te weinig slaapt, niet doorslaapt of bijna niet slaapt heeft het lichaam maar weinig reparatietijd. Weinig reparatietijd houdt in dat de schade die je gedurende de dag oploopt niet hersteld kan worden. Dit is voor een nachtje doortrekken niet erg (alhoewel).

Maar heel veel mensen slapen niet genoeg, niet diep genoeg of slapen niet door. De uren dat je ligt te draaien of wakker wordt en niet meteen weer kunt inslapen kan je lichaam ook geen reparatie uitvoeren.

Met vaste regelmaat naar bed gaan en opstaan is de eerste regel om jezelf aan te leren. 

Nu zul je denken ach ik heb nog een heel leven voor me, maar daar ligt wel de fundering voor een gezond leven. Wanneer je in de bloei van je leven bent denk je het zal allemaal wel maar ook dan is het belangrijk want je lichaam moet je leven lang mee. Wanneer je het jaren achter elkaar mishandeld en slaapgebrek hebt zonder dat je het door hebt zal je lichaam nog niet meteen protesteren. Maar de sporen die je met je nachtbraken achterlaat zullen zich een keer presenteren. Te kort aan diepe slaap uren ondergaat je lichaam een continu aanslag op je weerstand. Weerstand heb je nodig om je immuunsysteem overeind te houden zodat je niet ziek wordt.

Om veel van je lichaam en geest te kunnen vragen is het noodzakelijk dat je het net zo goed onderhoud als waar je heel veel om geeft. Ben je bijvoorbeeld trots op je auto dan verzorg je die ook. Je gooit er de gevraagde brandstof in (bij de mens voedsel). Je brengt het weg voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie (slaap). Hoe meer km je rijdt hoe meer onderhoud/reparatie het nodig heeft.

Hoe werkt het Body Lifestyle programma

Het Body lifestyle programma wordt persoonlijk op jouw aangepast. We bespreken wat jouw doelen zijn en hoe je deze kunt behalen. Na het vaststellen van jouw doelen en het bespreken van de mogelijkheden kun je meteen starten.

Het Lifestyle programma bestaat uit verschillende onderdelen. Voeding, drinken, bewegen, slapen en je denken.

Het Body Lifestyle programma zorgt ervoor dat je eerst je lichaam gaat opschonen. Je fitter gaat voelen en wanneer jij vindt dat je jouw doel hebt bereikt je dit vast gaat houden. Omdat je zelf kiest uit de vele recepten wat je lekker vind om te eten is het voedingspatroon wat je volgt zo bevredigend dat je daar ook geen enklele moeite mee zal hebben. Naast de recepten kun je met de voedingslijst ook zelf de heerslijkste gerechten klaarmaken.

Om chronische klachten en/of overgewicht te verminderen begin je eerst met je lichaam op te schonen. Schoonmaken doe je door middel van de juiste voeding te gaan eten zodat je lichaam zijn opgeslagen afvalstoffen kan gaan opruimen. De meeste afvalstoffen zitten in onze vetcellen opgeslagen. Wanneer je vetcellen gaat verliezen zullen de afvalstoffen ook mee afgevoerd worden. Hierdoor schoon je op en zullen veel chronische klachten verminderen.

Het doel is dat je maaltijden met voedingstoffen eet, geen tekorten oploopt en dit alles zonder honger te hebben. Hiermee behaal je het gewenste resultaat. Natuurlijk wordt er gekeken naar voeding waar jij van houd zodat het haalbaar en lekker is.  Naast eten is het belangrijk voldoende water te drinken en 30 minuten per dag te bewegen (bewegen is wandelen, we vragen je niet aan het ijzer te hangen alhoewel dit natuurlijk wel mag). Het water drinken, slapen en bewegen is belangrijk, want wanneer je afvalstoffen uit het lichaam opruimt, moeten die ook afgevoerd kunnen worden.

Je gaat voedingsrijk voedsel, de juiste koolhydraten, essentiële en gevarieerde eiwitten en vetzuren eten. Daarnaast is het heel belangrijk tekorten aan te vullen.

Wat zijn voor jou de mogelijkheden van het Body Lifestyle programma

Om je doel te bereiken is er een uitgebreid duidelijk en bewezen Body Lifestyle programma. Het programma is door 3Care helemaal voor je uitgewerkt. In de map is het uitgewerkte programma en vele recepten beschreven. Voor deelnemers is er via een eigen account op de website onbeperkt toegang. Op jouw account vindt je onder andere een trefwoorden lijst met de meest voorkomende vragen met de bijbehorende antwoorden. Er staan recepten op die wekelijks worden aangevuld. Daarnaast staan jouw meting er genoteerd zodat je altijd weet hoe je ervoor staat. 

Het Body Lifestyle programma is zo gemaakt dat wanneer je al ervaring hebt je met een boek waar alles in staat veel zelfstandig kunt bereiken.
Voor de meeste is echter begeleiding aan te bevelen.

In het Body Lifestyle programma zijn er verschillende mogelijkheden. Er is het Goed (+) programma en het Beter(+) en Best programma.
In het Beter(+) en Best programma wordt er individueel maatwerk geleverd.

Iedereen die met het Body Lifestyle Beter(+) of Best programma begint ontvangt een:
-Gratis Intake gesprek 20 minuten
-Programma map met alle uitleg en recepten
-Onbeperkt toegang op online account met alle recepten, trefwoorden en uitslagen van je tanita metingen
-Stick om te meten
-Voedingssuppletie bestaand uit vitamine, mineralen en eiwit voor 6 weken
-Biologische ongeraffineerde Zalmolie/Visolie bestaande uit omega’s 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13
-Suppletie voor de eerste 6 weken
Glutenvrij broodrecepten
-uitleg in 1 uur
-tanita meting
-bioresonantie meting

Er zijn mensen die starten met het Goed(+) programma waarmee ze hele mooie resultaten boeken. Wanneer je jouw klacht en wensen gericht wilt aanpakken dan kies je voor het Beter(+) of Best programma. Beide programma’s krijg je individueel maatwerk op jouw persoonlijk klachten en wensen. Om erachter te komen wat er voor jouw mogelijk is krijg je een formulier gemaild die je van tevoren invult. Dit scheelt weer tijd op je consult. Tijdens je consult krijg je een meting zodat we een start waarden hebben. Zo kunnen we de resultaten zien en als dat nodig is eventueel bijsturen.

In de meting komen we erachter waar er aandacht aan gegeven moet worden, je eventuele tekorten hebt en hoe je deze kunt gaan verhelpen. Om je klachten of overgewicht aan te pakken gaan we niet op dieet. Wanneer je op dieet gaat mag je heel veel niet wat in je Mind al voor tegenwerking zorgt.  

Ben je er klaar voor………… plan dan een GRATIS intake gesprek in.
Ik hoor graag van je

Voor het Goed en Goed Plus programma heb je een account nodig. Wanneer je deze hebt aangemaakt wordt er contact met je opgenomen. 

Body Lifestyle-Goed programma

Dit programma is voor degene die disipline hebben, veel over voeding weten en zelf al resultaten behalen. Je kunt je Lifestyle optimaliseren door suppletie toevoegen. Deze voedingssuppletie bevat al je dagelijkse vitamine, mineralen, eiwit en vetzuren. Naast de suppletie ontvang je ons glutenvrije broodrecept. Dit glutenvrije broodrecept is gemakkelijk te maken. De ingrediente voeg je samen in een kom, je mengt ze door elkaar en legt het op bakpapier in de oven. (geen broodmachine nodig)
Body Lifestyle Goed geeft je een mooie aanvulling op jouw Lifestyle.
-Gratis Intake gesprek 20 minuten
-Voedingssuppletie bestaand uit vitamine, mineralen en eiwit voor 6 weken
-Biologische ongeraffineerde Zalmolie/Visolie bestaande uit omega’s 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13
Glutenvrij broodrecept

Body Lifestyle-Goed + programma

Toevoeging bij de Body Lifestyle Goed Plus is de Eiwit. Het lichaam heeft elke dag eiwitten nodig om zich te kunnen herstellen. Eiwitten kunnen we niet opslaan en moeten we daarom dagelijks innemen. Wanneer je met het Goed Plus start ontvang je ons glutenvrij broodrecepten. Dit glutenvrije broodrecept is gemakkelijk te maken. De ingrediente voeg je samen in een kom, je mengt ze door elkaar en legt het op bakpapier in de oven. (geen broodmachine nodig)
Body Lifestyle Goed Plus
-Gratis Intake gesprek 20 minuten
-Voedingssuppletie bestaand uit vitamine, mineralen en eiwit voor 6 weken
-Biologische ongeraffineerde Zalmolie/Visolie bestaande uit omega’s 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13
-Eiwit/proteine poeder
-Glutenvrij broodrecept

Body Lifestyle-Beter programma

Voor degene die graag begeleiding willen, een start meting op de tanita en bio-resonatie meting is het
Body Lifstyle Beter programma een uitkomst.
-Gratis Intake gesprek 20 minuten
-Programma map met alle uitleg en recepten
-Onbeperkt toegang op online account met alle recepten, trefwoorden en uitslagen van je tanita metingen
-Stick om te meten
-Voedingssuppletie bestaand uit vitamine, mineralen en eiwit voor 6 weken
-Biologische ongeraffineerde Zalmolie/Visolie bestaande uit omega’s 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13
-Suppletie voor de eerste 6 weken
-uitleg in 1 uur
-tanita meting
-bioresonantie meting

Body Lifestyle-Beter + programma

Voor degene die graag begeleiding willen, een start meting op de tanita en bio-resonatie meting is het
Body Lifestyle Beter Plus programma een uitkomst.
-Gratis Intake gesprek 20 minuten
-Programma map met alle uitleg en recepten
-Onbeperkt toegang op online account met alle recepten, trefwoorden en uitslagen van je tanita metingen
-Stick om te meten
-Voedingssuppletie bestaand uit vitamine, mineralen en eiwit voor 6 weken
-Biologische ongeraffineerde Zalmolie/Visolie bestaande uit omega’s 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13
-eiwit/proteine poeder
-uitleg in 1 uur
-tanita meting
-bioresonantie meting

Body Lifestyle-Best programma

Voor degene die graag begeleiding willen, een start meting op de tanita en bio-resonatie meting is het
Body Lifstyle Best programma een uitkomst.
-Gratis Intake gesprek 20 minuten
-Programma map met alle uitleg en recepten
-Onbeperkt toegang op online account met alle recepten, trefwoorden en uitslagen van je tanita metingen
-Stick om te meten
-Voedingssuppletie bestaand uit vitamine, mineralen en eiwit voor 6 weken
-Biologische ongeraffineerde Zalmolie/Visolie bestaande uit omega’s 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13
-uitleg in 1 uur
-tanita meting
-bioresonantie meting
-gedurende programma onbeperkt app contact