Pit&Puur WerkZeN Training

Next Level Succes in Werk & Leven

Jij wilt het nu anders

Jij wilt het nu anders! Jij wilt nu op een gemotiveerde en ontspannende manier samen de targets halen. Je wilt de geleerde skills  aan je werknemers/medewerkers overdragen, ze stimuleren, motiveren en het beste uit hun naar boven halen. Echter je bent bang voor kritiek omdat het nu anders gaat. Je bent bang dat je het niet goed doet, niet serieus wordt genomen of geloofwaardig overkomt. Zo blijf je in een vicieuze cirkel ronddraaien.

Hoe zou het zijn als je wel samen met je werknemers/medewerkers succesvol de doelen haalt? Op een enthousiaste, gemotiveerde en in een ontspannende omgeving? Jij weet als leidinggevende het verschil te maken en door te breken naar de next level!

Trainer

Pit&Puur is een samenwerking van Jeanet & Bommel. Wij zijn twee trainers & coaches die de uitdagingen die wij tijdens onze jarenlange carrière in het bedrijfsleven en als ondernemer zijn tegengekomen als waardevolle leermomenten hebben ervaren. Alle opleidingen, trainingen en coaching die wij hebben gevolgd en hebben toegepast in de praktijk heeft ons gebracht waar wij nu zijn. Onze lessen, inzichten en ervaringen hebben wij gebundeld en geïntegreerd in onze WerkZeN Jaar Training. Waarom door schade en schande leren als je ook ontspannen kunt leren en meteen aan de slag kunt gaan met de praktische tools?

WerkZeN Training

Betaling in 1 keer

€ 4500,-

Na betaling zal met 1 werkdag toegang worden verleend

WerkZeN Training

Betaling in 12 keer

€ 399,-

Na betaling zal met 1 werkdag toegang worden verleend