Wil je lekker in je vel zitten geef je dan op voor de GRATIS informatie Lichaam & Voeding avond.

Herken je iets uit de onderstaande rij?

Overgewicht | Vermoeit |Stress| Depressief |Last van darmen | Huiduitslag | Schildklierproblemen | darmklachten | niet kunnen in of doorslapen |etc.

Dit is een greep uit een rij van klachten waar veel mensen mee te maken hebben. Het hindert je in je dagelijkse leven en dat is niet plezierig. Veel mensen nemen het voor lief en zijn gewent om lichamelijke klachten te hebben? Gelukkig is er een oplossing om veel chronisch klachten aan te pakken, te verminderen of op te lossen. Wil jij je beter in je vel gaan voelen? Dit is mogelijk! Deze manier van leven is geen dieet maar een leefstijl. Schrik niet het houdt niet in dat je honger krijgt, nooit geen wijntje of taart meer mag eten. Het gaat om verhoudingen en overdaad. Je gaat je voeding aan passen, genoeg water drinken en dagelijks bewegen. Hierdoor krijgt je lichaam een reset en kan het zichzelf gaan herstellen.

Voeding is je medicijn

Voeding is je medicijn, wat wordt daarmee bedoelt? Het lichaam functioneert op de voedingstoffen die wij het geven. Het lichaam heeft langzame koolhydraten, de juiste eiwitten en vetten als brandstof nodig. Met deze brandstof kan het lichaam functioneren hoe wij dat graag zouden willen. Het tegenovergestelde is ook waar. Stoppen we er langdurig te veel snelle koolhydraten (brood, pasta, suiker, snoep, chips, bier en wijn) in ons mond zal ons lichaam daarop reageren.

Kan ik gezonder leven

Wanneer jij beter in jouw vel wilt gaan zitten is er de oplossing. Dit doen je door jouw leefstijl aan te passen. Het zal een aanpassing in jouw voedingspatroon vragen. Gelukkig is het leefstijl programma helemaal uitgedacht en getest. Het is geen dieet maar een manier van leven. Je lichaam wordt gezonder, gaat prettiger aanvoelen en je hebt nooit meer honger. Het programma bestaat uit een schoonmaak periode waarin je afvalstoffen opruimt. Gevolgd door een overgangsperiode om voeding weer toe te voegen in het dagelijkse eetpatroon. Op de informatieavond wordt alles duidelijk uitgelegd en wordt er verteld hoe makkelijk deze leefstijl toe te passen is.

Voor wie is deze leefstijl geschikt

Eigenlijk is deze leefstijl geschikt voor iedereen. De informatieavond is voor die mensen die tijd en energie in hun nieuwe leefstijl willen stoppen. Die klaar is met vermoeidheidsklachten en chronische pijntjes. Zet de stap naar een nieuw begin en geef jezelf dit cadeau. We zien je graag op de informatieavond.

Kom langs op onze informatieavond en ontvang: GRATIS Bodyscan en Bio-Resonantie meting, informatie en een telefonisch consult

*We meten je: vitamine-status, metabolische leeftijd, vetmassa, spiermassa, botmassa, lichaamsvocht en hoeveel kcal je lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

*Uitleg en informatie hoe het menselijk lichaam werkt en wat je eraan kunt doen om dit weer beter functionerend te krijgen.

*Afspraak inplannen om de resultaten van je meting telefonisch te bespreken

Zet een stap naar een nieuw begin, geef jezelf een cadeautje en meldt je aan op telefoonnummer 06-49938700 of mail info@inbalanszijn.com met je naam en telefoonnummer en we zullen een plaats voor je reserveren.

Ik zie je graag op de informatieavond.