Het uitgangspunt van het Leefstijl programma is om het lichaam een reset te geven. Door de reset wordt het herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en kan het gaan herstellen.

Het leefstijl programma zorgt ervoor dat het lichaam van een suikerverbrander naar een vetverbrander overschakelt. Wanneer het lichaam een vetverbrander is, worden eerst de afvalstoffen en overtollige vetreserves opgeruimd. Het doel is dat iedereen maaltijden met voedingstoffen eet, geen tekorten oploopt en dit alles zonder honger te hebben. Hiermee behaal je het gewenste resultaat. Naast eten is het belangrijk voldoende water te drinken en 30 minuten per dag te bewegen. Het drinken en bewegen is belangrijk, want wanneer je afvalstoffen uit het lichaam opruimt moeten die ook afgevoerd kunnen worden. Je gaat voeding rijk voedsel, de juiste koolhydraten, essentiële en gevarieerde eiwitten en vetzuren eten.

Hoe werkt het leefstijl programma

Het leefstijl programma begint met het opschonen van de darmen. Vervuilde darmen kunnen geen of te weinig voedingstoffen opnemen. Door vervuilde darmen ontstaat 70% van de ziekten, daarom is darmherstel het belangrijkste. Darmen opschonen doen we door de juiste voeding te gaan eten.

-Het lichaam 1x per jaar op celniveau ontgiften van alle opgeslagen afvalstoffen. De meeste afvalstoffen zitten opgeslagen in onze vetreserves. Wanneer die vetreserves opgeruimd worden, verdwijnen ook de afvalstoffen die daarin opgeslagen zijn.
– Dit wordt ondersteund door uitgebalanceerde voedingssupplementen en het voedingsprogramma. Niemand krijgt genoeg voedingsstoffen binnen. daarom is er een compleet voedingssupplement. Dit voedingssupplement vult tekorten aan en stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Je coach begeleidt je en legt het programma uit. Je krijgt een map mee waar het programma duidelijk in beschreven staat zodat je zelfstandig aan de slag kunt. Mochten er vragen zijn, dan kun je die stellen via whatsapp of mail. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Nadat je het eerste deel van het programma hebt doorlopen ga je langzaam voedingsproducten toevoegen. Langzaam omdat het lichaam moet kunnen reageren en aan jou moet kunnen vertellen of het het toegevoegde product prettig vindt.

Voor wie is het leefstijl programma

Voor iedereen die zich niet op en top fit voelt. Die door onze welvaart en het snelle leven geleefd wordt. Hierdoor zijn chronische pijntjes is gaan accepteren als normaal en leeft met de ongemakken. Die moe is, overgewicht heeft, diabetisch II, schildklierproblemen, stress en te hoge of lage bloeddruk heeft, burn-out is of is geweest, huiduitslag heeft etc.

Hoe kan je met het leefstijl programma beginnen

Er zijn verschillende mogelijkheden om te starten. Het ligt aan het doel wat je wilt bereiken.

 • Dagelijkse suppletie van 2 pillen om er zeker van te zijn dat je alle vitamines, mineralen, vetten en eiwitten per dag binnenkrijgt.
 • Begeleiding met het programma.
  -je wordt gemeten met de bodyscan en bio-resonantie. Deze meten je vitamine-status, metabolische leeftijd, vetmassa, spiermassa, botmassa,   lichaamsvocht, hoeveel kcal je lichaam nodig heeft om gezond te blijven.
  -programma en de suppletie wordt besproken
  -vragen kun je via de whatsapp stellen
  -na 6 tot 8 weken kom je voor vervolgafspraak en word je opnieuw gemeten en je vooruitgang besproken.
 • Begeleiding met programma & coaching
  -begeleiding van het programma zoals hierboven is beschreven
  -coaching om de week zodat je jouw doelen kunt behalen

Spreekt deze leefstijl je aan en is het iets voor jou? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonische intake van 20 minuten. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen besproken en de mogelijkheden die er voor je zijn.