Met een Mindfulness Lifestyle Coach bereik je dat

mindfulness lifestyle coach

Jij als persoon lekker in je vel zit | Fysiek en metaal  gezond bent | Je energiek voelt | Kan handelen als dit gevraagd wordt | Rust vindt als je gaat ontspannen | Succesvol bent in wat je doet | Genoeg aandacht geeft aan je gezin, familie en/of vrienden!

Voor vele is het al een hele uitdaging om hun leven op de rit te houden, laat staan al hun dromen en wensen werkelijkheid te kunnen zien komen. Een mindfulness lifestyle coach kan hier een verschil in maken.

Waarschijnlijk bent je al verschillende keren begonnen en heb je geprobeerd om je leven anders in te richten. Je bent anders gaan eten maar hebt het niet vol gehouden. Je bent meer gaan bewegen maar je had niet het gewenste resultaat. Je volgt het online gelezen blogadvies maar daar boek je geen resultaat mee. Je kijkt gratis mindfulness lifestyle coacht webinars maar die geven aan het einde van de rit alleen maar een verkoop verhaaltje en niet de sleutel tot verandering in jouw leven.

Waarom behaal ik geen resultaat

Ondanks alle verzamelde tips die je in praktijk hebt toegepast is het gewenste resultaat niet behaald.
Je vraagt je af, welke tip werkt wel en welke niet. Welke tip moet ik waar en wanneer toepassen. Wanneer heb ik de juiste tips gevonden? Als je al die goedbedoelde strategieën leest lijkt het heel simpel maar ondertussen weet je wel beter. Je hebt het allemaal geprobeerd maar het werkt niet. En waarom eigenlijk niet? Als alles wat je hebt gelezen en toegepast hebt zou werken waarom lopen er dan niet allemaal gelukkige en succesvolle mensen rond in mijn omgeving! Welke tips van welke lifestyle coach mindfulness moet ik toepassen?

Kan ik het ook

Je leven indelen hoe dat jij dat wilt met jouw wensenlijstje is niet onmogelijk maar vergt tijd en inzet. Succesvolle mensen hebben het ook niet zomaar aangewaaid gekregen. Zij hebben ervoor gewerkt. Zij hebben het roer omgegooid en zijn aan zichzelf gaan werken om te bereiken en zich te gaan voelen hoe ze willen. Zij zijn niet meer hun voorgeprogrammeerde leven blijven volgen maar hebben het verantwoordelijkheid genomen voor waar ze stonden en de stap gezet om dit te veranderen naar waar ze zouden willen staan.

Vanuit de praktijk heb je ondervonden dat de pogingen die je tot nu toe hebt ondernomen niet het gewenste resultaat hebben geleverd, anders was je niet verder op zoek gegaan naar een oplossing.
Wanneer je jou doelen wilt bereiken moet je bereid zijn je daarvoor in te zetten.

Als je doet wat je deed,
krijg je wat je kreeg!

Je bent op zoek naar een oplossing die jouw leven leidt naar de wensen die je wilt bereiken.
Je wilt op jou specifieke vragen antwoord en tools zodat als je die toepast er veranderingen in je leven komen.

Hoe bereik ik met Mindfulness Lifestyle Coach mijn doel

Met Mindfulness  Lifestyle Coach krijg je veel tools om stap voor stap in jou tempo je doelen te behalen.

Deze doelen kun je bereiken als
– je bereid bent je hier honderd procent voor in te zetten.
-tijd ervoor wilt vrijmaken
-gewoontes wilt veranderen
-niet bang bent jezelf tegen te komen als je inzichten krijgt
-verantwoordelijkheid neemt
-geen excuses verzint
-jezelf niet gaat saboteren

Als je tot alles wat hierboven staat bereid bent, is het belangrijkste dat je het in praktijk gaat toepassen!

Wanneer je alleen alle verkregen informatie leest, beluisterd en niks in praktijk brengt zal er niks veranderen. Ook als de omstandigheden waar je inzit niet jou schuld zijn, niet door jou zijn gecreëerd en niet makkelijk te veranderen zijn is de manier waar je ermee om gaat wel te veranderen. Daar alleen al door zal je grote stappen maken. Jij bent de Dirigent in jouw leven!

In balans zijn coacht je in je eigen tempo naar de essentie die je wilt zijn. Leert je te focussen op je doelen zodat je die ook kan bereiken.

Door ervaringsdeskundige te zijn in de nodige obstakels die ik in mijn leven het hoofd heb mogen bieden, is deze methode tot stand gekomen. Jaren van coaching, zoeken naar tools die werkte heeft mij gebracht naar de meest simpele manier om zelf weer baas over je leven te worden.

Boek een gratis intake sessie als je bereid bent tijd en geld in jezelf te investeren om de best mogelijke uitvoering van jezelf te worden!