zakelijke coaching

Zakelijke coaching worden door ons gegeven aan bedrijven, instellingen en dienstverleners. Training op het gebied van effectieve communicatie, stress hantering, samenwerking,  omzetgroei, eigen verantwoordelijkheid nemen en burn-out preventie. Dit doen we door het gebruik van verschillende technieken en methodes. Wanneer je deze in je organisatie toegepast en hanteert, bereik je succesvolle en bevredigende resultaten bereikt.

Wat is het probleem in je bedrijf?

Waarom zakelijke coaching

Zakelijke Coaching is ontwikkeld voor dienstverleners en bedrijven waar groeimogelijkheden zijn en waar er verbeteringen en groeimogelijkheden op korte termijn grote verschillen kunnen maken. 

Een coach kan scannen wat er verbetert kan worden. De sterke en minder sterke kanten van het bedrijf en werknemers inventariseren. Deze bespreken en in overleg met de leidinggevende toepassen in het bedrijf. De leidinggevende kiest na overleg met de coach of die zelf of de coach de verbeteringen in het bedrijf laat implementeren. Het bedrijf kan dan op kort termijn een groei doormaken.